Informatie voor de pers

Informatie voor de pers

Mocht u aandacht willen besteden aan de NAN en in het bijzonder aan haar activiteiten, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs. Op deze pagina geven wij u achtergrond informatie die wellicht van pas kan komen. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen mocht u specifieke vragen en/of wensen hebben via info@nanweb.org.

Het maken van foto's

Veel fotografen en filmmakers spreken de wens uit om een mooie plaats te reserveren aan de rand van het slagveld of zelfs op het slagveld.

Als NAN kunnen wij vanuit veiligheidsoverwegingen het niet toestaan dat u in het veld zelf staat tijdens een veldslag. Dit brengt te veel risico's met zich mee. Uiteraard zal de NAN proberen om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw verzoeken. Mocht u specifieke wensen hebben als het gaat om het maken van beeldmateriaal tijdens onze evenementen, neem dan contact met ons op via info@nanweb.org. Wij kunnen dan op basis van uw wensen bezien wat mogelijk is.

Aanleveren van fotomateriaal

Mocht u gebruik willen maken van fotomateriaal bij uw verhaal, dan kan de NAN u in contact brengen met drie fotografen die lid zijn van de NAN. Zij beschikken over een zeer ruime collectie foto's van voorgaande evenementen

Overige informatie

Mocht u nog andere vragen hebben of wilt u graag persoonlijk te woord gestaan worden, neem dan contact op met het bestuur van de NAN. Deze is te bereiken via info@nanweb.org.

Informatie

Agenda 2019

23,24 feb Winterbivak Loevestein
30,31 mrt Lentebivak Bourtange
10,11,12 mei Historisch Festival Almelo
1,2 juni Ligny 2019 (B)
22,23 juni Waterloo 2019 (B)

Bekijk volledige agenda